RECEPT | Makreelsalade

1

Op PuurGezond kwam ik dit geweldig leuke stripje tegen. Ik vind katten de leukste dieren die er bestaan (heb er zelf ook twee) en ik vind het super om te zien hoe de maakster van deze strip (Pien) haar kat Stevie gebruikt om het recept uit te leggen. Nu is makreel ook nog eens heel erg lekker en gezond dus reden genoeg om dit met jullie te delen!
makreel salade strip1
makreel salade strip

Ik besloot het zelf uit te proberen en dit is mijn versie:

Untitled
Een aantal dingen heb ik veranderd/toegevoegd:

Ik heb eikenblad sla melange gebruikt en deze gemengd met wat kruiden uit de diepvries (peterselie, bieslook en basilicum) en olijfolie | Bij het aanmaken van de komkommer, rijst etc. heb ik een teentje knoflook toegevoegd | Ik koos voor makreel met een peperlaagje (van de Jumbo is deze heel lekker) | In plaats van gewone rijst koos ik voor zilvervliesrijst

Het was een fris, verrassend, lekker en super gezonde maaltijd!

Bron: www.puurgezond.nl over bewust leven, écht eten en gezond genieten.

 

 

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: