TIP | Voordelig eten bij een sterrenrestaurant | Dining with the stars 2014

1

Liefhebbers van heeeeel erg lekker eten opgelet! Van 2 t/m 15 juni is het weer tijd voor ‘dining with the stars’ van Diningcity.

Beeld-restaurant-week-najaar-diningcity-website-mp

Tijdens deze weken kan je bij een zeer groot aantal Nederlandse sterrenzaken tegen een sterk verlaagde prijs lunchen en dineren. Voor een 4-gangen lunchmenu betaal je €45,- en voor een 5-gangen diner ben je €60,- kwijt. Niet gek voor eten op hoog niveau! De drankjes en overige dingen die je bestelt zijn niet bij de prijs inbegrepen.

IMG_20140509_111708

Zo’n 3 jaar geleden maakten mijn vriend en ik voor het eerst gebruik van de dining with the stars actie. Ik vroeg me af of we ander eten zouden krijgen dan normaal, omdat je natuurlijk veel minder betaalt (we hadden al eens ‘gewoon’ bij een sterrenzaak gegeten). Dit bleek absoluut niet het geval te zijn. Sterker nog, met 2 amuses van het huis en friandises bij de koffie kwamen zelfs op 8 gangen uit. Wow! Sindsdien hebben we vaker met dit soort weken bij sterrenzaken gegeten. Deze mogen we aan ons lijstje toevoegen:

♥ ’t Nonnetje *

♥ Basiliek *

♥ ’t Amsterdammertje *

♥ Aan de Poel **

Restaurant-Basiliek_reference

Mijn absolute favoriet? Toch nog steeds ’t Nonnetje in Harderwijk. We zijn hier inmiddels een heel aantal keer geweest en elke keer is het weer culinair, verrassend, heerlijk en super gezellig.

IMG-20140508-WA0010

Reserveren kan vanaf nu via deze site. Bij sommige restaurants krijg je 10% korting als je vooraf betaalt. Wees er wel snel bij, want deze actie is erg populair.

Psstt, nog een extra tip: zondag 15 juni is de laatste dag van dining with the stars, en dan is het vaderdag! Leuk kado idee =)

62013_restaurant_vlasbloemeken

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

tiramisu

RECEPT | Homemade tiramisu

‘Maak me blij.’ Dat is de betekenis van tiramisu. Een meer treffende betekenis had ik niet kunnen bedenken want oh oh, wat word ik blij ...