Tijdens het IENS festival kan je een maand lang uit eten met 50% korting!

0
iens festival

De helft korting op je restaurantrekening? Dat klinkt als te mooi om waar te zijn. Maar geloof me: dat is het iet! IENS organiseert namelijk hun eerste IENS Festival; een online campagne waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app.

Het IENS Festival is een online promotie voor restaurateurs en gasten die via IENS een tafel boeken. Tijdens het Festival profiteert iedereen die via IENS reserveert van 50 procent korting over de totale rekening en wordt het voor gasten extra aantrekkelijk om een keuken te proberen die al jaren op de bucket-list staat. Dit is het moment om je kans te pakken =D

joya

Hoe werkt Het IENS Festival?

Vijf weken lang stimuleert IENS mensen om uit eten te gaan, waarbij ze kunnen profiteren van de beste restaurantervaring voor de helft van de prijs op de totale rekening. Op de IENS website kan je zien welke restaurants er meedoen en meteen een reservering plaatsen. Er is geen speciaal menu: je kunt gewoon alles bestellen wat je wilt en op het einde krijg je de rekening gepresenteerd waar 50% vanaf gehaald wordt.

Restaurateurs krijgen via het IENS Festival dé kans om nieuwe gasten aan te trekken en te laten kennismaken met hun restaurant. Gasten krijgen de kans om voor een heel vriendelijk bedrag nieuwe pareltjes te ontdekken.

bar mowgli

Welke keuken wordt het meest gereserveerd?

Onderzoek van IENS wijst uit dat elke stad een eigen eetcultuur heeft. Zo gaat de voorkeur in Den Haag – hoe kan het ook anders – uit naar sea food, hebben Rotterdammers een voorliefde voor de Franse keuken en houden de Amsterdammers het op gevarieerd internationaal.

Het IENS Festival biedt de mogelijkheid om buiten de comfortzone te stappen en eens een andere keuken te proberen. De Haagse sea food-fans kiezen misschien wel een Thaise curry en Rotterdammers laten zich culinair verrassen door een Marokkaanse tajine.

Deelnemende restaurants

Tijdens Het IENS Festival biedt het online restaurantplatform de keuze uit honderden deelnemende restaurants door heel Nederland, zoals Ferilli’s at The College in Amsterdam, De Nieuwe Poort Rotterdam en Tasca in Den Haag.

Een kleine greep uit het Amsterdamse aanbod:

Pressroom

Ku Kitchen

Da Portare VIA (voor lekkere pizza’s)

Restaurant Herengracht

 

Voor een volledig overzicht van alle deelnemende restaurants kan je terecht op de website van IENS.

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: