Smaak van de week #4 | Toffe nieuwe uitdaging

8
foodblog

Wow, de eerste maand van het jaar zit er alweer op! Wat gaat het toch snel allemaal. Time flies when you’re having fun zeggen ze, en wat mij betreft is dat zeker waar. Mijn laatste week van januari bracht me onverwacht een leuke nieuwe kans waar ik morgen al met veel zin aan ga beginnen. Wat het is vertel ik later 😉

Untitled
Mijn week begon maandag ochtend heel sportief: ik was uitgenodigd voor een bloggers breakfast + HIIT training in de Foodhallen in Amsterdam. Het was een heerlijke ochtend! Deze week komt het verslag online.


’s Middags ging ik met papa naar Badhoevedorp om te lunchen. Ik wilde graag bij de Chocolade apotheek eten maar de lunchroom was helaas dicht. Het winkeltje was wel open dus natuurlijk nam ik een doosje van hun heerlijke chocolaatjes mee.


Voor het broodje gingen we naar Dennis Delicious, iets verderop in het centrum. Dat bleek een uitstekende keuze; wat een leuke zaak! Heel ruim en vol met heerlijke kazen, mooie wijnen, zelfgemaakte maaltijden en fijne producten zoals olijfolie en truffelboter. Ik kwam zelfs nog wat flessen olie tegen van Foodelicious, leuk!

Untitled
Pap at een broodje met parmaham en truffelmayo en ik koos voor de serranoham met blauwe kaas. Beiden belegd op brood van het Vlaamsch Broodhuys, heerlijk! Mocht je in de buurt zijn stap dan zeker eens binnen, ik durf te wedden dat je ook heel blij wordt van deze zaak.

IMG_8098
Voor Koken met Aanbiedingen maakte ik deze week kippenpoten gemarineerd in chilisaus, en daarbij een Chinese kool salade. Lekker!

Untitled
Whoehoe ik word 2 keer genoemd in het ‘favoriete Instagram foto’s’ bericht van Culy!

Untitled
Deze romige speltpasta met knoflook gamba’s aten we woensdag. Blijft een favoriet =D

Untitled
Donderdag ging ik gezellig naar Liselotte toe. We lunchten bij Boca’s, struinden in sneltreinvaart de Albert Cuyp over (want het regende) en konden het niet laten ook even bij Duikelman binnen te lopen.


Lis bedacht ineens dat ze trek had in een taartje (kon ik me helemaal in vinden) op het moment dat we bij Le Salonard om de hoek waren. Hup, naar binnen dus. Wat een ontzettend leuk zaakje! Klein, propvol met de heerlijkste quiches, kazen, wijnen en dus ook zelfgemaakte taartjes. We werden heel erg leuk geholpen en omdat we zo liepen te kwijlen op al het lekkers kregen we een koekje voor onderweg cadeau 😉

Untitled

Altijd gezellig met Reny van Mind your Feed =)

Rond 18 uur was ik bij de toffe kookstudio van Dille & Kamille, voor de lancering van Marley Spoon. Meer hierover volgt.

1911699_294711904071319_1410032520991608007_n
Vrijdag werd onverwacht een speciale dag. Ik had afgesproken met Dorith en Myrthe van Bloggers Network omdat zij de leukste vacature ooit open hadden staan. Ik wilde niet persé weg bij iClicks, maar de functie die BN had is me zo op het lijf geschreven dat ik deze kans echt niet kon laten lopen. Ik wil het wel rond schreeuwen: ik word account manager bij Bloggers Network!! In een notendop zal mijn werk bestaan uit het ontmoeten van nieuwe klanten en samen opdrachten bedenken die voor bloggers heel leuk zijn om te schrijven. Hello dreamjob!


Na het leuke gesprek ging ik naar mama, en aangezien ik wat te vieren had haalde ik 2 taartjes bij Tout. Ongelofelijk, wat maken ze daar lekkere dingen!


Vrijdagavond is altijd een feestje en zo ook weer deze week. Samen met mijn lief en wat vrienden ging ik naar het Foud Soul Festival. Wat was dat leuk zeg! Hele fijne sfeer, heerlijk eten, goede muziek en vooral heel veel gezelligheid. Precies zoals een vrijdagavond hoort te zijn =)


We hadden het redelijk bont gemaakt vrijdag (zijn nog in een kroeg in Purmerend beland) dus zaterdag was ik niet veel waard en lag ik lekker in bed Wie is de Mol? te kijken in gezelschap van mijn poezebeesten.

Untitled
’s Avonds was het wederom feest want er werd een Hollandse avond georganiseerd in Lelystad. Ik heb lekker sushi van de lopende band gegeten van Sushi Time en keihard meegeschreeuwd met ’22 Baco’ van Lange Frans. Google maar eens, top lied 😉

Untitled
Op dit moment ben ik net binnen bij Worst wijncafé waar ik met vriendinnetjes heb afgesproken. Voor foto’s en sterke verhalen; hou vooral mijn Instagram in de gaten 😉

 

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

8 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: