Het lekkerste van 2015 | #delekkerste tag

0
#delekkerste

Zo tegen het einde van het jaar zie je overal berichten die terugblikken. De leukste momenten van 2015, meest gelezen berichten, de populairste recepten. Een herinnering houd je levendig door er over te praten, dus ik doe lekker mee met terugblikken ­čśë Maar dan wel op mijn manier, en die moet natuurlijk lekker zijn! Daarom bedacht ik #delekkerste tag: een overzicht van de lekkerste dingen van 2015. Dit varieert van lekkerste restaurant tot lekkerste land om naar te reizen. Benieuwd? Let’s go!

Lekkerste restaurant

Oke, ik maak het mezelf meteen lekker moeilijk. Er zijn zoveel lekkere restaurants! Maar de topper van 2015 vind ik toch echt Gin Neo Bistro. Wauw, wat heb ik daar lekker gegeten. En verrassend, vernieuwend, begeleid door goede wijn. Een terechte winnaar!

Foto-15-10-15-13-43-08.jpg

Lekkerste gerecht gegeten

Hier moest ik even over nadenken, maar toen ineens dacht ik: Ja! Dit is het! Ik heb het over eggs Norwegian, de Noorse versie van de welbekende eggs Benedict. Hoewel het bij veel zaken een andere naam heeft komt het overal op hetzelfde neer: briochebrood met gerookte zalm, gepocheerd ei en Hollandaise saus. Om een of andere mysterieuze reden had ik het voor dit jaar nog nooit gegeten, maar dat heb ik inmiddels ingehaald en daarom zijn eggs Norwegian mijn lekkerste gerecht van 2015.
IMG_5076

Lekkerste gerecht zelf gemaakt

Eigenlijk helemaal niet superculinair, of heel bijzonder. Maar ondanks het feit dat ik net gegeten hebt loopt het water me in de mond wanneer ik aan dit gerecht denk. Ik heb mijn pasta pesto met kip verkozen tot lekkerste zelfgemaakte gerecht van 2015. De homemade pesto, perfect gekookte pasta, malse kip en gegrilde tomaatjes maken deze pasta samen tot een ware smaaksensatie. Deze komt ook in 2016 zeker weer op tafel!

pasta pesto met kip

Lekkerste land

Hoewel Bali ontzettend heerlijk was, ga ik toch echt voor Itali├ź. Man man man, wat hebben we daar lekker gegeten…

16268831704_f865be330a

Lekkerste drankje

Een ervaring kan een smaak n├│g lekkerder maken. In 2015 mocht ik dankzij Piper Heidsieck voor het eerst op persreis, en wel naar hun kantoor in Reims. De Rare Millesieme 2002 smaakte zo goed dat ik deze tot lekkerste drankje van 2015 kroon. Letterlijk kroon, want de fles heeft een prachtig gouden kroontje.

18524689530_91f78de23b

Lekkerste healthy food

Oh ik vind zo veel healthy food lekker! Groenten, fruit, ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom kies ik voor het lekkerste bourgondische healthy food: de tortizza. Een volkorenwrap vol met groenten, die minstens zo lekker is als een pizza.

IMG_0220

Lekkerste guilty pleasure

Hier hoef ik geen seconde over na te denken: mijn lekkerste guilty pleasure is zonder twijfel de burger bij Caffe Milo, waar we een week later nog een keer voor terug gereden zijn.

18637551828_905e140537

Lekkerste weekend

Dat beleefden we aan zee, bij Beachclub O in Noordwijk. De hele middag en avond genieten van zon, het uitzicht, elkaar, heerlijk eten en fijne livemuziek. Dit wil ik zeker nog een keer over doen!

IMG_9909

Lekkerste behandeling

Die kreeg ik van Louwke, in haar salon Mooi Skincare. Ik lag heerlijk relaxt, kreeg een fijne
reiniging en massage en mijn huid zag er daarna zo goed uit! Een volgende behandeling staat al op de planning voor 2016 =)

IMG_0075

Lekkerste reis

Dat is toch echt onze reis naar Bali geweest, en niet alleen om het eten: het was gewoon in alle opzichten heerlijk. De temperatuur, de villa’s waar we verbleven, de vriendelijke mensen, het rondrijden op de scooter, overal waar je kijkt mooie dingen zien… Ik droom weer even terug.

IMG_5745

Vind je het leuk om #delekkerste tag over te nemen op jouw blog? Dat mag natuurlijk, vind ik leuk zelfs! Vermeld #delekkerste en Goodfoodlove erbij en laat me weten dat jouw lekkerste lijst online staat, dan kan ik hem ook bekijken. Ohja, je mag de tag natuurlijk helemaal zelf invullen! Misschien wil je schrijven over de lekkerste schoenen, of de lekkerste tandpasta… Leef je uit. Binnenkort vul ik ook de Food Bucket List tag van Pauline in!

En voor iedereen die geen eigen blog heeft: ik vind het heel leuk als je in een reactie onder dit bericht laat weten wat voor jou #delekkerste van 2015 waren =D

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: