Outfit: Boho chique

2
esqualo jurkje

Regelmatig heb ik periodes waarin ik iets veel doe, eet of draag. Zo heb ik een paar Zuid-Amerikaanse weken gehad en maakte ik graag gerechten uit Ecuador of Mexico. Een andere keer zit ik in mijn sportritme en ben ik vaker sportief dan normaal. Op dit moment zit ik in mijn jurkjesperiode, en draag ik het liefst elke dag een rokje of jurkje. De ene keer stoer met sneakers eronder, en de andere keer wat netter. Vooral als ik uit eten ga vind ik het leuk om me wat chiquer te kleden. Gewoon, omdat ik het mooi vind staan en omdat ik het leuk vind om me te kleden naar de gelegenheid.

esqualo

In Rome en Barcelona is het heel normaal, flink uitpakken qua kleding als je bijvoorbeeld uit eten gaat of een drankje gaat doen. In Nederland zijn we meer van het ‘doe maar normaal’, en laat ik nou net niet van normaal doen houden 😉 Toen Nicky jarig was gingen we kreeft eten bij De Vergulden Eenhoorn, en besloot ik dat dat hét perfecte moment was om mijn nieuwe jurkje van Esqualo (die ik via Expresswear bestelde) aan te trekken. Het was feest, dus een feestelijk outfit was zeker op z’n plaats.

Ik ben gek op de boho stijl en dit jurkje pas daar perfect bij. Hij is gemaakt van faux suède, voelt heel zacht aan en zit daardoor ook lekker. Het model is vrij eenvoudig, maar het materiaal en de franjes maken hem toch bijzonder. Mijn taupekleurige overknee laarzen zorgen ervoor dat ik dit zomerse jurkje ook kan dragen als het wat frisser is. Ik maakte de boho look af met een bijzondere armband dat eigenlijk een hoofdbandje is. Twee keer om de arm wikkelen en voilà: je hebt zo een coole indian stijl armband!

jurkje met franjes

michael kors tas

 

overknee laarzen

boho armband

Via Expresswear bestelde ik ook een hele toffe jeans van Geisha en een broek met flared pijpen. Neem zeker eens een kijkje in de webshop, ze verkopen naast Geisha en Esqualo ook onder andere Studio Anneloes, Only en het nieuwe My Pashion.

Wat vinden jullie van deze outfit? Laat gerust een reactie achter in de comments =)

esqualo

Jurkje Esqualo via Expresswear | Laarzen Anna Field | Tas Michael Kors 

Over de auteur

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: